Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/salinacluj/public_html/wp-content/plugins/wpforms-lite/includes/class-widget.php on line 142

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/salinacluj/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
salina artificiala

Despre noi. Cea mai mare salina artificiala din Cluj. 


Noi toți avem în venele noastre  același procent de sare care există în ocean, și, prin urmare, avem sare în sânge, în transpiratia noastră, în lacrimile noastre… sarea va curata corpul, va linisteste mintea si va vindeca sufletul.

Salinotarapia, tratamentul cu aerosoli, este un procedeu simplu si de efect. Salina Saltera este o salina de suprafata, sau o salina artificiala. Principiul de baza este insa acela de a recreea microclimatul unei saline clasice. La constructia salinei s-au folostit 13 tone de sare de Praid, sare de Himalaya si sare de la salina Dej, toate in stare naturala, pentru a asigura un microclimat pur, anti-bacterian. Si, cel mai important, aerosoli salini se genereaza in mod natural, fiind eliberati din bulgarii de sare, si in special din sarea gema din care este construita salina. 

Aerul pe care-l inspirati in interior este curat, fara alergeni și saturat în ioni negativi, avand o salinitate calculata de aproximativ 4,5-5 microni de NaCl per metru cub de aer. O sesiune de terapie, care dureaza 45 de minute, este echivalentul unei zile de stat la mare!

 

De la copii la adulti, toata lumea se poate bucura de o sesiune de terapie cu sare.

Inspira…Expira…este atat de simplu!
Inchideti ochii si relaxati-va!

 

Regulament Salina Saltera

Sedintele dureaza 45 de minute, si incep la ora fixa. Programul este de luni – vineri, intre orele 17:00 – 17:45 si 18:00 – 18:45, iar sambata intre 11:00 – 11:45 si 12:00 – 12:45 .

Este necesara programarea cel putin o zi inainte. 

Salina Saltera are 2 sali: una gandita pentru adulti, unde tot ce aveti de facut este sa va relaxati in sezlongurile confortabile; o sala este gandita pentru pentru copii, unde acestia se pot juca.

Copiii sub 8 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.

Temperatura in salina este de 16°-20°C.

Este obligatorie purtarea unor botosei de unica folosinta, pe care vi punem la dispozitie la intrarea in salina. Copii pot veni si cu papuci de schimb(curati).